PODGORICA: Ciklus koncerata klasične gitare - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ciklus koncerata klasične gitare

Crnogorski gitaristički centar, nedavno osnovana organizacija koja se bavi promocijom i razvojem umjetnosti sviranja na klasičnoj gitari, pokreće u Podgorici manifestaciju Vivo ciklus koncerata klasične gitare, u okviru koje će nastupati vrhunski svjetski gitaristi!

Ljubitelji muzike biće u prilici da dožive nezaboravna muzička iskustva na koncertima koji će se održavati jednom mjesečno a izbor gitarista i programa je pažljivo urađen kako bi se zainteresovao što veći krug slušalaca.

Koncerti će se održavati u Kristalnoj dvorani hotela Hilton, sa početkom u 20 sati a prvi koncert prve sezone ciklusa održaće čuveni francuski gitarista Thibault Cauvin, 22.juna, ulaz slobodan.

Pored koncerata, gitaristi će održavati i besplatne masterklasove u Umjetničkoj školi za muziku i balet „Vasa Pavić“. Predavanja su otvorena za sve zainteresovane a prijavljivanje se obavlja putem Email adrese [email protected] ili Facebook stranice @VIVOGuitarConcertSeries.

Vivo ciklus koncerata klasične gitare se organizuje uz podršku uglednih partnera iz Crne Gore i svijeta – Ministarstva finansija, D'Addario fondacije, Francuskog kulturnog instituta, hotela Hilton, Umjetničke škole za muziku i balet „Vasa Pavić“, digital DAB advertizing agencije, PG Sound, Arhimed i velikog broja medija – RTCG, TV Prva, TV 777, TV Pink M, Gracija, Pobjeda, Dan, Dnevne novine, portala MNE Magazin, volimpodgoricu, portal Analitika i Culture Corner.

Umjetnički direktor ciklusa je gitarista mr Radoš Malidžan, osnivač i direktor Crnogorskog gitarističkog centra.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com