PODGORIČANIN UDARIO DJEČAKA ISPRED ŠKOLE - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN UDARIO DJEČAKA ISPRED ŠKOLE

Policija je saslušala Podgoričanina V.J, oca  učenice  Osnovne škole “21. maj” u Podgorici, jer je  udario dječaka  M.P. koji je ranije navodno maltretirao njegovu ćerku, učenicu te  škole, potvđeno je “Vijestima” u školi.

Prema informacijama “Vijesti”, V.J. je sačekao dječaka u školskom dvorištu i udario ga  jer mu se ćerka ranije požalila da je dječak vrijeđao i  maltretirao.

Oboje su učenici šestog razreda te škole.

Pretučeni dječak se juče javio Hitnoj pomoći, a  slučaj je prijavljen i Područnoj jedinici policije u Podgorici.

Uprava škole pozvala je roditelje da danas dođu sa djecom, kako bi razgovarali o incidentu.

Direktorica osnovne škole “21. maj” Zdenka Mišković je na pitanje šta se desilo juče u školi i da li je zaista roditelj V.J. priveden jer je tukao tuđe dijete, u pisanom odgovoru navela:

“U cilju bezbjednosti i  zaštite interesa svojih učenika, škola se bavi incidentom koji se desio u školskom dvorištu. O događaju je obaviješten Centar bezbjednosti, a škola će dalje postupati u okviru svojih nadležnosti”.

Policija se juče nije zvanično oglasila ovim povodom.

“”Vijesti” su ranije objavile da je učenica trećeg razreda osnovne škole u Šavniku ošamarena na času.

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima otvoren je iziđaj protiv nastavnika tog Obrazovnog centra Milije Ćeranića jer je, kako su prijavili roditelji, krajem aprila udario njihovu ćerku.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Djevojcica je samo napravila problem porodici time sto je lagala.Naravno da je tu bila njena drugarica koja je takodje ucestvovala.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com