PODGORICA: Trudnica i djevojčica stabilno nakon teškog udesa - Volim Podgoricu

PODGORICA: Trudnica i djevojčica stabilno nakon teškog udesa

Petoro poginulih i dvoje teško povrijeđenih, bilans je jučerašnje stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila na zaobilaznici u Golubovcima.

U direktnom sudaru dva automobila na licu mjesta poginuo je bračni par Medigović, Vuk (33) potporučnik i član Počasne garde Vojske Crne Gore i Ivana (34) i njihova ćerka M.D. (7), zatim Dejan Marković (26) i K.I. (16).

Kako  je cdm-u  jutros saopšteno iz KCCG trudnica Milica Kapa (24) i četvorogodišnja djevojčica A.K. su u stabilnom stanju.

Prema nezvaničnim podacima Dejan Marković, koji je upravljao vozilom “pežo” registarskih oznaka (BR AJ503), kretao se prema Baru prilično velikom brzinom, zbog čega je vjerovatno i izgubio kontrolu nad vozilom, “preletio” zeleno razdjelno ostrvo i udario u “ford escort” (PG AM519), koji se kretao iz pravca Bara ka Podgorici, a u kome je bila porodica Medigović, koja je na mjestu ostala mrtva.

U “pežou” su, pored Markovića, bile i njegova vjerenica Milica Kapa i maloljetne K.I. i A.K.

Sjutra Dan žalosti

Zbog tragične smrti sugrađana predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović proglasio je subotu, 10. jun, Danom žalosti, prenosi RTV Budva.

Kako se navodi u Odluci predsjednika, u subotu se neće održavati događaji sa zabavnim sadržajima, a fizička i pravna lica, koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost, svoje poslovanje treba da prilagode Danu žalosti.

Dan žalosti zbog tragedije kod Golubovaca

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com