POTRAGA ZA PODGORIČANKOM: Policija ispituje Almine prijatelje - Volim Podgoricu

POTRAGA ZA PODGORIČANKOM: Policija ispituje Almine prijatelje

Potraga za Podgoričankom Almom Kiještorac koja je nestala prije tri dana nastavlja se. Policija, kako nezvanično saznaje TVCG, osim pretrage terena prikuplja sve relevantne tragove koji bi mogli dovesti do 28-godišnjakinje.

Policija pregleda snimke sigurnosnih kamera objekata koji se nalaze u blizini mjesta gdje živi, ispituju njene prijatelje i poznanike, istražuju i sa kim je kontaktirala prije nego što je prijavljen njen nestanak.

Otac nestale djevojke, Hajrudin Kriještorac, ranije je zamolio sugrađane za pomoć i pozvao ih da se, ako su u mogućnosti, organizuju u što većem broju i pomognu im u potrazi Almom.

Građani su prvo pretraživali Ćemovsko Polje i dio grada kod Željezničke stanice, a u potragu je bilo uključeno i kajakaško društvo koje je pretraživalo korito Morače.

Alma je nestala na Starom aerodromu u Podgorici. U trenutku kada je izašla iz kuće imala je bijelu pidžamu i bijele klompe. Alma je visoka oko 176 cm i ima smeđu dugu kosu.

Ukoliko imate neke informacije ili ste je vidjeli, porodica moli da se javite na broj telefona 069 178 892  ili najbližoj stanici policije.

(Rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com