(VIDEO)Razbojnici napali srpsku atletičarku i prijetili joj smrću! - Volim Podgoricu

(VIDEO)Razbojnici napali srpsku atletičarku i prijetili joj smrću!

Srpska bacačica koplja Tatjana Mirković – Jelača doživjela je pravu dramu na putu u Srbiji, jer su je napala dvojica razbojnika dok je bila u automobilu.

Potresna scena odigrala se kod jedne od naplatnih rampi i bilo je užasavajuće! Kao što je napisala na Fejsbuku, atletičarka je uspjela da ostane pribrana, a pošto se zaključala, huligani na sreću nisu uspjeli da otvore vrata automobila.

Zato su tokom divljačkog napada polomili retrovizore, udarali po kolima i prijetili joj smrću uz psovke.

“Ovim putem pozvala bih sve sportiste i prijatelje da budu primjer drugima, da primjene samokontrolu u ovakvim stresnim situacijama i pozovu policiju. Ova lica su pobjegla sa mjesta zločina, gdje su nam prijetili životima, a policija trenutno obavlja svoj posao. STOP NASILJU”, napisala je Tatjana Mirković – Jelača na Fejsbuku.

Neposredno prije užasne situacije ona je osvojila prvo zlato u bacanju koplja (54,15 metara) na državnom prvenstvu u Kruševcu poslije dve godine pauze, odakle se vraćala kada je naišla na huligane. Umjesto da slavi povratak na zaletište, preživjela je pravu dramu.

Ovim putem pozvala bih sve sportiste i prijatelje da budu primer drugima, da primene samokontrolu u ovakvim stresnim situacijama i pozovu policiju. Ova lica su pobegla sa mesta zlocina, gde su nam pretili zivotima, a policija trenutno obavlja svoj posao.STOP NASILjU!

Gepostet von Tatjana Mirković -Jelača am Sonntag, 11. Juni 2017

(Alo)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com