Danas isključenja struje u više gradova - Volim Podgoricu

Danas isključenja struje u više gradova

Djelovi više opština biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

U Podgorici će bez struje od devet sati i 30 minuta do 18 sati ostati Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

Na Cetinju će od deset do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Grahovska ulica, Ivanbegova ulica, Obilića poljana, Bogišin Krš, dio Donjeg Kraja, Sportski centar i Radio Cetinje.

U Danilovgradu će od sedam do 15 sati bez struje biti Vučiji Studenac, Frijeska Glavica, Crvena Paprat, Rupice Komanske, Vinići, Mosori, Sretnja, Brijestova, Rova i Donji Rsojevići.

Bez struje će u Baru, od devet do 14 sati ostati dio potrošača naselja Marin Ploče i Bijele Glavice.

U Budvi će dio naselja Komoševina od devet do 12 sati ostati bez napajanja električnom energijom.

Na području Herceg Novog, bez struje će od devet do 15 sati ostati kamp naselje Rašković u Baošićima.

U Bijelom Polju će od 12 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Tomaševo, Grančarevo, Potrk, Obod, Žaljevo, Lijeska i Barice.

Od 14 do 16 sati bez struje će ostati ostaće Ravna Rijeka, Slijepač most, Jabučino, Okladi, a od devet do 14 sati i 30 minuta potrošača koji se napajaju sa mreže Barice STS Kameno Polje-izvod D.Barice.

U Mojkovcu će, od 15 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Donje Polje, Pejovići, Gornje Polje, Feratovo Polje, Štitarica, Asfaltna baza Štitarica i Kraljevo Kolo.

U Kolašinu će bez struje od devet do 14 sati i 40 minuta ostati potrošači koji se napajajuju sa mreže Požnja.

Bez struje će od devet do 14 sati biti Plana, Blatina, Bistrica, Migalovica, Donje Lipovo i Gornje Lipovo.

U Rožajama će od osam sati i 30 minuta do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači koji se napajaju sa mreže Seošnica (izlaz Bačevac).

Na području Berana bez struje će od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta ostati dio potrošača koji se napajaju sa mreže Šekular, a od 12 do 14 sati dio Rudeš i Talum, tunel Tifran, Zaostro, Crvljevine, Lukavica, Štitari, Ruišta i Bubanje.

U Plavu će od osam sati i 30 minta do 14 sati i 30 minuta ostati Meteh, Babino Polje i Jara.

Radovi će u slučaju loših vremenskih uslova biti odgođeni.

 (Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com