DRAMA NA ZABJELU I DALJE TRAJE: Danijela Đurišić sa djecom blokirala saobraćaj - Volim Podgoricu

DRAMA NA ZABJELU I DALJE TRAJE: Danijela Đurišić sa djecom blokirala saobraćaj

Kako javlja čitalac našeg portala, na Zabjelu se upravo odigrava drama čiji su akteri policija i porodica Đurišić sa Zabjela.

Kako javlja naš čitalac jutros je uhapšen Vanja Đurišić, dok su žena i djeca ostali zaklučani u kolima.

“Prošle nedjelje su ih jedno po jedno vukli i micali sa nasipa šljunka kojim su pokušali da održe blokadu, a ovaj put su stigli na lice mjesta prije njih i čim su Đurišici došli – priveli su Vanju. Dok su žena i djeca ostali zaključani u autu i zablokirali pomenutu ulicu. Policija je tamo, ne dozvoljava snjimanje i slikanje, a porodica strahuje da ce biti nasilno izvučena iz kola. U kolima se nalaze jedno punoljetno i četvoro maloljetne djece”, javlja naš čitalac.

Nakon što je Đurišić priveden, članovi njegove porodice su ušli u dva automobila koja su pregradila dio Jerevanske ulice na Zabjelu, gdje se još uvijek nalaze, prenose “Vijesti”.

“Ja sam sa troje djece u autu, a u drugom autu su mi druga dva sina. Odustati nećemo”, kazala je Đurišićeva.

Ona je dodala da su od sinoć u tom dijelu naselja prisutni službenici policije i Komunalne policije.

“Tu je i dalje nekoliko patrola i inspektora. Oni su od nas tražili da se udaljimo, ali mi nismo reagovali”, saopštila je Danijela Đurišiće  za “Vijesti”.

Podsjećamo, ulicu na Zabjelu  porodica Đurišić u nekoliko navrata je već blokirala, jer tvrde da je ulica napravljena na njihovom imanju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com