HOROR U SRBIJI: Namjerno isjekao gasovod, otrovao četvoro djece - Volim Podgoricu

HOROR U SRBIJI: Namjerno isjekao gasovod, otrovao četvoro djece

Šest osoba, od kojih četvoro djece starosti 15 i 16 godina iz Aleksinca, otrovano je plinom koji je iscurio iz gasovodne mreže, pišu “Večernje novosti“.

“N. N. lice namjerno je na dva mjesta presjeklo gasovodnu mrežu u Ulici Karađorđa Petrovića”, rekao je zamjenik osnovnog javnog tužioca u Aleksincu Ivan Mitrović.

Radi se o već otkopanom vodu gasovoda na kojem je radilo preduzeće Jugorosgas. Gasovod je bio presječen na dva mjesta i iscurila je znatna količina gasa. Policija je uradila uviđaj. Zaustavljeno je curenje gasa veoma brzo i nema opasnosti za građane. Uskoro će gasovod biti ponovo zatrpan.

Četvoro djece primljeno je na Kliniku za dječje interne bolesti Kliničkog centra u Nišu pod sumnjom da su se otrovali plinom. Dvoje odraslih je nakon pregleda u ambulanti klinike za endokrinologiju pušteno na kućno liječenje.

“Dva dječaka i dvije djevojčice primljeni su noćas pod sumnjom na trovanje gasom. Oni su se žalili na glavobolje i osjećaj gušenja, ali na prijemu, prema nalazu dežurnih ljekara, nijesu bili životno ugroženi. Pratimo njihovo stanje i na jutrošnjoj kontroli svi fiziološki parametri pacijenata bili su uredni”, kaže Gordana Kostić sa Dječje interne klinike u Nišu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com