Preletačević: Ne pripadam ujedinjenoj opoziciji - Volim Podgoricu

Preletačević: Ne pripadam ujedinjenoj opoziciji

Poslije dva mjeseca provedenih daleko od očiju javnosti, predsjednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli otkriva čime se bavio u međuvremenu.

Luka Maksimović, poznatiji kao predsjednički kandidat na izborima u Srbiji, Ljubiša Preletačević Beli, u posljednje vrijeme odmarao se od naporne kampanje i politike.

Na predsjedničkim izborima održanim u aprilu završio je kao moralni pobjednik, zauzevši veliko treće mjesto sa čak 9,6 odsto glasova, čime je ostavio u sjenci mnoge političare koji se tim poslom bave i nekoliko desetina godina.

Iza njega ostali su Jeremić, Šešelj, Obradović, a činjenica da je skoro desetina populacije dala glas upravo Belom Preletačeviću koji nije vodio kampanju kao drugi kandidati, koji se finansirao dobrovoljnim donacijama građana i koji se svojim smislom za humor i kreativnošću probijao stavlja ga na društveni tron, iako onaj predsjednički nije zauzeo.

Nakon izbora mnogi su se pitali šta se dešava sa čovjekom koji je definitivno obilježio ovogodišnje izbore i ostavio veliki trag u politici. Za to vrijeme on je sumirao utiske i posvetio se muzici.

Na pitanje, kako mu se čini rad  njegovog protivkandidata i pobjednika na izborima, predsjednika Vučića, Eeli kaže: “Ne čini mi se uopšte.”

Međutim, kada je na red došlo pitanje o premijerskoj funkciji, Preletačević je dao svoj predlog.

“Premijer treba da bude moj ortak Gigi zato što je iz Krsne, a to selo je poznato po ludacima”, poručio je on.

Smatra da opozicija ipak neće moći da se ujedini jer su, po njegovim riječima, svi isti, s tim što su neki malo obrazovaniji, a neki pak malo ružniji, i poručuje da sebe ne vidi među njima.

“Ja sam čovjek za sebe! Prosto ne pripadam tu, što je očigledno. Iz tog razloga nisam išao ni na kontramiting”m objašnjava on.

Ipak, nije da nije bilo poziva.

“Dobio sam poziv od Saše Jankovića, međutim nisam se javio jer sam bio u njivi”, kaže Beli.

Luka Maksimović najavljuje sjajnu muzičku karijeru u okviru grupe “Onli strongli”, koja je kao umjetničko-aktivistički projekat juče na prvom nastupu u Mladenovcu, na mujestu nekadašnjeg izbornog štaba Ljubiše Preletačevića Belog, najavila predstojeći album, ali i iskoristila priliku da najavi buduće korake kako pokreta tako i samog benda.

BLIC.RS

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com