PREPOZNAJETE LI GA? UKRAO KUTIJU SA NOVCEM ZA LIJEČENJE DJEČAKA - Volim Podgoricu

PREPOZNAJETE LI GA? UKRAO KUTIJU SA NOVCEM ZA LIJEČENJE DJEČAKA

Iz Šoping centra “Kamelija” u Kotoru podnijeli su prijavu protiv muškarca, koji je snimljen kako u nedjelju iz zgrade iznosi kutiju za prikupljanje pomoći za liječenje Petra Kašćelana, prenose “Vijesti”.

Uprava robne kuće na Facebooku je objavila kako su dokazi koji mogu pomoći u otkrivanju počinioca – snimak sa nadzorne kamere, fotografija počinioca kao i kutija koja je nađena u rijeci, predati policiji, te da se nadaju da će to pomoći da počinilac bude identifikovan.

“Ovo nije prvi put da se novac u ŠC ‘Kamelija’ namijenjen u humanitarne svrhe prikuplja u kutiji za donacije i dugujemo veliku zahvalnost građanima koji se uvijekodazovu i pomognu da akcija bude što uspješnija, ali ipak nažalost, ima i onih koji su spremni na sve pa i na krađu novca koji je namijenjen liječenju djeteta”, navodi se u objavi na Facebooku.

Iz “Kamelije” mole sve koji imaju informaciju o osobi sa fotografije, da kontaktiraju policiju, kako bi počinilac što prije bio pronađen.

Petar Kašćelan je prijevremeno rođeni dječak iz Kotora. Prijevremeno rođenje ostavilo je trajne posljedice na njegovo zdravlje. Porodici se ukazala prilika za izliječenjem na privatnoj klinici “Live hospital” u Turskoj, metodom presađivanja matičnih ćelija.

Za sve to roditeljima je potrebna finansijska pomoć od 32.000 eura.

Pomoć za Petra je prikupljana i uplatama na žiro račun: 510230798423003143, kod Crnogorske komercijalne banke.

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com