AKCIJA POLICIJE U PODGORICI, PRIVEDENA JEDNA OSOBA - Volim Podgoricu

AKCIJA POLICIJE U PODGORICI, PRIVEDENA JEDNA OSOBA

Po­stu­pa­ju­ći po ope­ra­tiv­nim sa­zna­nji­ma da se A.P. (36) iz Pod­go­ri­ce u du­žem vre­men­skom pe­ri­o­du ba­vi na­bav­kom i sta­vlja­njem u ulič­nu pro­da­ju opoj­ne dro­ge he­ri­on, pri­pad­ni­ci Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge su u po­sli­je­po­dnev­nim ča­so­vi­ma za­u­sta­vi­li i kon­tro­li­sa­li vo­zi­lo mar­ke „se­at ibi­ca” ko­tor­skih re­gi­star­skih ozna­ka.

Vo­zi­lom je upra­vljao G.P. iz Ko­to­ra, dok se na mje­stu su­vo­za­ča na­la­zio A.P. To­kom pre­gle­da vo­zi­la pro­na­đe­na su dva ve­ća PVC pa­ko­va­nja sa sa­dr­ža­jem pra­ška­ste ma­te­ri­je svi­je­tlo­bra­on bo­je za ko­ju se sum­nja da je opoj­na dro­ga he­ri­on, dok je tre­će PVC pa­ko­va­nje A.P. po­ku­šao da uni­šti ta­ko što ga je ras­ci­je­pao i dio sa­dr­ža­ja ra­suo u di­je­lu vo­zi­la iz­me­đu sje­di­šta su­vo­za­ča i vra­ta.

Ukup­na te­ži­na pro­na­đe­ne opoj­ne dro­ge je oko 50 gra­ma. Od A.P. je od­u­ze­ta i iz­vje­sna su­ma nov­ca za ko­ji se sum­nja da je ste­čen pro­da­jom opoj­ne dro­ge. Kri­mi­na­li­stič­ka ob­ra­da upu­ću­je na sum­nju da se to li­ce du­ži vre­men­ski pe­ri­od ba­vi­lo na­bav­kom i sta­vlja­njem u tzv. ulič­nu pro­da­ju opoj­ne dro­ge he­ro­in na pod­ruč­ju Pod­go­ri­ce.

(Dan)

1 komentar

  1. Figuring out the best colon cleansers sold right now can be extremely difficult particularly for a beginner. This is largely because you’ll find lots of these products available in the market right now. But provided that you know what to look in the product, then it’ll be easy for you. A few essential things to check are the list of components, product reviews, the producer, and the promos they feature.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com