Ljekari utvrdili: Aca Lukas laže, tukao je fotografa! Evo koje mu je povrede nanio! - Volim Podgoricu

Ljekari utvrdili: Aca Lukas laže, tukao je fotografa! Evo koje mu je povrede nanio!

Pjevač Aca Lukas danas je negirao da je tukao i povrijedio fotografa “Srpskog telegrafa” Milana Lučića, ali sada je objavljen ljekarski izveštaj koji ne ide u prilog njegovim tvrdnjama.

 Podsjetimo, Lukas je juče priveden nakon što je nasrnuo na Lučića, koji je fotografisao kuću u kojoj živi pjevač. Iako fotografije sa lica mjesta pokazuju da je Lučić završio krvav i sa vidljivim povredama, Lukas je danas istakao da optužbe da ga je udarao drvenom palicom nisu tačne.

 Međutim, izveštaj lekara koji je pregledao fotografa, a koji je “Blic” dobio na uvid, govori suprotno. U njemu se navodi da je pacijent pretukla poznata osoba, prvo rukama-pesnicama, pa potom letvom u kojoj je bio ekser. Ljekari su utvrdili da on ima krvavu razderotinu na desnoj podlaktici, kontuziju lijeve podlaktice i regije vrata. Takođe, u izveštaju se navodi da je Lučić primio tetanus i antibiotike, te da mu je perporučeno da ode na bolovanje u trajanju od dvije nedelje.

 

Lučić je upućen i na dijagnostiku CT skenerom, koji je otkrio da on srećom nema unutrašnjih povreda.

Podsjetimo, Lukas je u današnjoj izjavi rekao da je on napadnut, da mu je razbijena arkada, te da je htio da udari Lučića motkom, ali da je promašio.

Sa druge strane, fotograf je otkrio da je strahovao za svoj život.

– Napao me je samo jer sam radio svoj posao. Čekao sam da ga slikam na javnom mjestu na ulici. Prišao mi je i krenuo da galami. Pokušao je da mi otme aparat. Nisam dao. Onda me je udario jednom, pa mi je krenuo da cijepa majicu. Onda je uzeo motku drvenu i udario me u potiljak i nekoliko puta po glavi. Pao sam. Nije prestajao da urla. Okrenuo se i rekao: “Idem kući po pištolj da vas pobijem.” Uplašio sam se za svoj život jer znam da je poznat i moćan. Smirio sam se tek kad su došli policija i hitna pomoc. Ostao sam u bolnici gdje mi ukazuju pomoć i moram da ostanem na detaljnijim pregledima – rekao je povređeni fotoreporter.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com