Ljubiši Samardžiću život visi o koncu - Volim Podgoricu

Ljubiši Samardžiću život visi o koncu

Zdravstveno stanje glumca Ljubiše Samardžića ne popravlja se, nažalost, ni pored svih napora ljekara Kliničkog centra Srbije, gdje je legendarni Smoki već gotovo mjesec dana na bolničkom liječenju, saznaju Večernje Novosti.

U Klinici za hematologiju KCS Samardžić je pod stalnom terapijom i medicinskim nadzorom, ali zbog više udruženih bolesti život mu visi o koncu.

Iako se poslije operacije tumora na mozgu kojoj je podvrgnut u decembru prošle godine činilo da se glumac dobro oporavljao, njegovo zdravstveno stanje se, ipak, iskomplikovalo.

Na Kliniku za hematologiju smješten je zbog leukopenije, odnosno jako smanjenog broja leukocita u krvi, ali sve dodatno komplikuje i hronična limfocitna leukemija od koje Samardžić boluje.

Prema saznanjima Novosti, ni neurološko stanje glumca nije dobro.

Nezvanično, ljekari ne mogu da daju nikakve prognoze, a u glumčevo liječenje uključeni su doktori najrazličitijih specijalnosti, zbog nekoliko udruženih bolesti koje Samardžić ima.

Samardžić se posljednji put u javnosti pojavio 30. marta u Domu omladine, na otvaranju Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com