Nakon pucnjave ispred diskoteke: Tri osobe u pritvoru - Volim Podgoricu

Nakon pucnjave ispred diskoteke: Tri osobe u pritvoru

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Vladimir Novović odredio je pritvor Predragu Krcunoviću, Vladanu Đukanoviću i Dejanu Janiću – akterima incidenta koji se u noći između subote i nedjelje dogodio u diskoteci “Cataleya” u Nikšiću, pišu Dnevne novine.

U daljem toku postupka sa slobode će se braniti Dalibor Matijašević, pripadnik obezbjeđenja diskoteke koji je uhapšen pod sumnjom da je sprečavao dokazivanje uklanjanjem čaura sa lica mjesta.

Događaj je CB Nikšić prijavljen 11. juna u 3.15 časova, nakon što je Krcunović u Opštu bolnicu u Nikšiću primljen sa tri ubodne rane nanesene oštrim predmetom u predjelu leđa i desne nadlaktice.

On se sumnjiči da je i sam ispalio više projektila iz pištolja u pravcu nekoliko takođe bezbjednosno interesatnih lica.

Nezvanično, nakon svađe sa više lica, na ulaznim vratima diskoteke, Krcunović je zapucao u pravcu Janjića i osoba sa kojim je bio u društvu, nakon čega mu je Janjić, najvjerovatnije nožem, nanio više uboda, a potom pobjegao sa lica mjesta.

Krcunović i Janić se sumnjiče da su počinili teško ubistvo u pokušaju, Đukanović za teško ubistvo u pokušaju putem pomaganja i nedozvoljeno držanje oružja.

Janjić se prekjuče dobrovoljno predao policiji.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com