DA LI STE ZNALI: Evo zašto varaju žene, a zašto muškarci - Volim Podgoricu

DA LI STE ZNALI: Evo zašto varaju žene, a zašto muškarci

 

 

Muškarci i žene imaju skroz različite motive za prevaru.

Internet portal Onlinedoctor je sproveo zanimljivo istraživanje koje ima za cilj da otkrije razloge zašto se muškarci i žene odlučuju za preljubu.

Oni su tako okupili 2.000 ljudi sa podneblja Evrope i Amerike koje su na osnovu svojih odgovora pomogli timu da otkrije šta je uzrok, piše “Elit Dejli”.

Prema ovoj studiji, muškarci i žene imaju skroz različite motive za prevaru.

Mnoge nije iznenadio podatak da žene najčešće varaju jer im partneri ne posvećuju dovoljno pažnje, tačnije jer se osjećaju zapostavljeno u vezi.

Kako se navodi, žene koje se odluče na prevaru najčešće se osjećaju toliko emocionalno prazne i totalno zapostavljene od strane partnera, što ih “tjera” da se okrenu nekom drugom. Nekome ko će ih cijeniti.

Sa druge strane, poražavajući je podatak da muškarci varaju jer ne mogu da odole zgodnoj osobi, pa su tako slabi na njenu privlačnost.

Kako piše pomenuti portal, iz toga je lako zaključiti da se rijetko kada problem krije u njihovim partnerima.

2 komentara

  1. This is so great to read. We have do more things like this for the police men. They are protecting us and we need to support them in this way.

  2. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this website. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own site now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com