Nova Telekom ljetnja prepaid ponuda donosi besplatan internet - Volim Podgoricu

Nova Telekom ljetnja prepaid ponuda donosi besplatan internet

 

 

Crnogorski Telekom je pripremio novu ljetnju ponudu za prepaid korisnike koja uključuje besplatan internet za sve nove korisnike i niz drugih povoljnosti. Konkretno, ponuda uključuje: 3 dana besplatnog interneta (1,5GB)i 10 dana besplatnog WhatsApp-a i Viber-a, a može se aktivirati slanjem SMS poruke TURIST na broj 1467. Opcija je dostupna u roku od 7 dana od dana aktivacije SIM kartice.Cijena Telekom prepaid paketaje 5 €.

 

Takođe, za sve nove i postojeće prepaid korisnike,Telekom je pripremio opcije sa pozivima ka cijelomsvijetu. U ponudi su sedmodnevne opcije “Svijet 20” i “Svijet 50” koje sadrže 20, odnosno 50 minuta poziva ka cijelom svijetu, uključujući ipozive u Crnoj Gori. Pored toga, ove opcije uključujui 1GB, odnosno 3GB interneta i neograničeno korišćenje WhatsApp-a i Viber-a.

Opcija“Svijet 20” je dostupna po cijeni od 4,90 eura (sa PDV-om), a “Svijet 50”po cijeni od 9,90 eura (sa PDV-om) i mogu se aktivirati kroz Super meni, pozivom na *111#.

 

Za korisnike kojima treba više interneta za tablet ili laptop, Telekom je u okviru ljetne ponude uveo i novi Mobilni internet prepaid paket po cijeni od 9.90 € (sa PDV-om) sa uključenih 10 dana neograničenog interneta. Nakon isteka 10 dana korisnik može aktivirati neku od opcija dopunom računa.

 

Više informacija o ljetnjoj ponudi korisnici mogu dobiti pozivom na broj 1500, u T-Centrima i na sajtukompanije: https://telekom.me/

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com