Sevilja je prošlost za Stevana Jovetića - Volim Podgoricu

Sevilja je prošlost za Stevana Jovetića

   

Sevilja je imala namjeru da ga zadrži u Andaluziji, Stevan Jovetić je želio da ostane baš u klubu sa stadiona “Ramon Sančez Pichuan” ali…

Kapiten reprezentacije Crne Gore neće ostati u Sevilji, javljeno je sinoć kasno Dnevnim novinama.

A za sve je kriv Inter!

Kako saznajemo, maratonski pregovori na relaciji Sevilja Inter okončani su krahom, pošto Italijani nijesu željeli da spuste cijenu. Španci su nudili 10 miliona eura i nisu mogli da idu preko, a Italijani koji su startovali sa cifrom od 15 miliona pristali su na 13,5 miliona zelenih novčanica. Ništa manje od toga. I tu su se dva kluba razišla.

Na gubitku je najviše naš reprezentativac koji briljira u kvalifikacijama za Mundijal 2018, pošto je Jovetić pristao na manju platu samo da bi ostao u Andaluziji gdje je briljirao prethodnih šest mjeseci…

Sevilja je imala pravo preče kupovine upravo zbog pozajmice iz zimskog prelaznog roka, ali rok za kupovinu im je prošao, pa se sada Jovetić vraća u Inter.

A pošto Inter želi da ga proda, pred kapitenom “hrabrih sokolova” je vrelo transfer ljeto. Jovetić će tokom ljeta tražiti novi klub, a u redu već čekaju Marsej, Monako, Borusija Dortmund.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com