Crnogorka je najljepše lice Fashion TV-a (FOTO) - Volim Podgoricu

Crnogorka je najljepše lice Fashion TV-a (FOTO)

 

Takmičenje Fashion TV-a, na kojem su se birale najljepše djevojke u CEE regiji, nedavno je završeno u Dubrovniku, a laskavu titulu najljepšeg lica te, u svijetu najpoznatije modne TV kuće, osvojila je dvadesetdvogodišnja Nikšićanka Milica Mijanović.

Djevojka koja se modelingom bavi od desete godine, a profesionalno zadnjih pet, kaže za portal Onogošt da je do saradnje sa Fashion TV-om došlo kada joj je prijatelj predložio da prijavi za najljepše FTV lice.

 

„Pristala sam jer mi nije bilo prvo iskustvo tog tipa. U finalnom dijelu bilo je ukupno trinaest djevojaka. Kao nagradu dobila sam statuu FTV sa dijamantom. Sada je moja obaveza da prisustvujem na svim FTV žurkama priređenim u čast modnih događaja širom svijeta. Nagrada mi mnogo znači i srećna sam zbog nove laskave titule jer noć poslije izbora dobila sam više angažmana“, priča ova mlada Nikšićanka.

Od modnih angažmana koje je je imala do sada, Milica izdvaja snimanje reklame za Hipotekarnu banku, manju ulogu u filmu Nikole Vukčevića “Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa”, bila je zaštitno lice arapskog dizajnera Amata, imala je manju uloga u bolivudskom filmu koji tek treba da ugleda svjetlost dana, a učestvovala je, kako kaže, i na reviji Michaela Cinca.

Modeling je, kaže Milica, zathjevan posao, ali kada mu se pristupa sa profesionalno može da obezbijedi lijepe uslove za život.

„Od modelinga može da se živi, naravno kada radiš za prave, provjerene modne kompanije. U Crnoj Gori definitivno ne može da se živi od ovog posla“, smatra Milica.

Milica djevojke, koje bi žele da krenu njenm stopama, upozorava da to zahtijeva mnogo truda, odricanja, strpljenja, rada i discipline, upornosti i velike želje i volje. Kada se sve to ostvari, Nikšićanka kaže – uspjeh je neizbježan.

Onogošt.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com