Ženi pomorca zapaljen auto - Volim Podgoricu

Ženi pomorca zapaljen auto

Automobil „nisan juke” Cetinjanke Marine Ratković (43) zapaljen je juče rano ujutru u Ulici 10. crnogorske na Cetinju. Prema nezvaničnim podacima „Dana”, nepoznata osoba je o paljenju automobila obavijestila dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti (OB) Cetinje juče oko 1.30 časova nakon ponoći.
Postupajući po obavještenju, službenici policije odmah su izašli na lice mjesta, zajedno sa vatrogasnom službom.

Obaviješten je i zamjenik osnovnog državnog tužioca na Cetinju Sanja Radunović, koja je naložila da se izvrši uviđaj u prisustvu vještaka za požare, eksplozije i havarije (PEH). Radunovićeva je, prema nezvaničnim podacima iz policije, saopštila da će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji eventualnog krivičnog djela.
U trenucima zapaljenja automobil Marine Ratković, inače supruge pomorca međunarodne kompanije MSC, bio je navodno bez registarskih oznaka. Zapaljeni „nisan” bijele boje nalazio se na trotoaru parkiran pored zgrade u kojoj stanuje Ratkovićeva.

Inspektori sumnjaju da je napadač prethodno polio prednji dio vozila zapaljivom tečnošću, a potom ga zapalio i pobjegao sa lica mjesta.
Preduzimajući operativne mjere i radnje kako bi pronašli počinioce, službenici OB Cetinje su u svoje prostorije vrlo brzo nakon podmetanja požara priveli dva bezbjednosno interesantna lica.
Radi se o Cetinjanima Kiću Paoviću i Stefanu Kovaču, koji su nakon saslušanja odbili poligrafsko testiranje. Inspektori sumnjaju da su upravo Paović i Kovač odgovorni za zapaljenje automobila Ratkovićeve.
Policija nastavlja da prikuplja dokaze za te sumnje.
Kićo Paović je u martu prošle godine hapšen u Budvi, u akciji policije u kojoj je zaplijenjeno oko 200 grama marihuane, manja količina kokaina i pištolj sa municijom. Policija je tada tvrdila da je Paović pokušao da pobjegne i da je tokom bijega bacio pištolj i manju količinu droge.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com