U SUSRET SEZONI: Policajac interventnog voda ošamario američkog turistu? - Volim Podgoricu

U SUSRET SEZONI: Policajac interventnog voda ošamario američkog turistu?

Državljani SAD, porijeklom iz Ulcinja najavili su da će podnijeti krivične prijave protiv policije, koja se prema njihovim tvrdnjama neprimjereno ponašala prilikom racija u ulcinjskim lokalima i restoranima, pišu “Vijesti”.

I zakupac Kopakabane Prelja Škrelja kazao je da su pripadnici Interventnog voda na neprimjeren način sinoć u Štoju izveli raciju.

“Neprimjereno, zato što je predsezona u jeku i zato što imamo dosta turista, a posebno naših ljudi koji žive u SAD. Jednom od njih koji je samo rekao da ne razumije o čemu se radi jer govori samo engleski, policajci su udarili šamar”, kazao je Škrelja.

On je rekao da će nekoliko državljana SAD koji su porijeklom iz Štoja, a koji su bili pristutni sinoć u vrijeme racija već sjutra podnijeti krivične prijave zbog takvog ponašanja.

“Ako ovako nastave možemo se pozdraviti sa sezonom”, rekao je Škrelja.

Nekoliko stotina građana Ulcinja, predvođeni političkim i opštinskim čelnicima, okupili su se u subotu veče ispred zgrade Ispostave policije kako bi izrazili protest zbog racije Interventne jedinice iz Bara po ulcinjskim lokalima.

U policiji su, portalu Ul-uinfo, nezvanično kazali da je to uobičajena akcija, a kao povod se navodio napad na jednog policajca koji se dogodio prije nekoliko dana.

Ministar za ljudska i manjinska prava Mehmed Zenka, gradonačelnik Ulcinja Nazif Cungu i poslanici Genci Nimanbegu i Ljuiđ Škrelja odmah su došli do zgrade policije i zatražili objašnjenje za ovu akciju, navodi Ul-info.

Zenka i Cungu su kazali građanima da koliko danas treba dokumentovati sve slučajeve neprimjerene intervencije nad građanima kako bi advokat uložio tužbu, te da dokazi budu proslijeđeni i drugim nadležnim organima.

Poslanik Dritan Abazović je rekao da je akcija Interventne jedinice bila bespotrebna ocjenjujući da se radilo o demonstraciji sile.

(Vijesti)

2 komentara

  1. Odje j… lud zbunjenog?!!! Biju DPS udbasi iz interventne svoje koalicione partnere Albance? E moj Albanci sto vi dozvoljavate, a i neka. Kad Skrelja poltronski slusa sefa mafije, sto ocekuje? Da ce tvoj narod bit postedjen? Pa Srbe, poslanike, penzionere, postene gradane, proganjaju DPS bande, odje bar od 1999… I Skrelji to ne smeta. A taknu Albanca, i on i Dritanga na ulice!? Gledaj narode i uci se, vidji ko je ko u Crnoj Gori! A albanci malo da se smire, da ne dobiju jos po labrnji, ka sto su i zasluzili ti trgovci organima i djecoubice!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com