Ako primijetite kod svog momka više ovih pokazatelja moguće je da vas vara ili je razmišljao o toj ideji.

1. Misteriozni telefonski pozivi i dugi telefonski razgovori

Ako primijetite da je tajnovit kad je u pitanju njegov telefon, da se ne odvaja od njega ni u kupatilu, stvar je sumnjiva. S druge strane, nemojte da paranoišete, možda se ne odvaja od telefona jer je zaluđen telekomunikacijama, internetom, svojim društvom ili poslom.

2. Često je nedostupan kad ga zovete

Mnogo je manje prisutan na društvenim mrežama. Telefon mu je često isključen ili vas prebacuje na govornu poštu. Opravdava se da je bio u gužvi, da mu se baterija ispraznila ili je van dometa.

3. Iznenada vam djeluje da mu je zbog nečeg neprijatno posebno kad ga pitate kako je proveo prethodne dane

Takođe primjećujete kad vam priča o tome šta je radio protekle nedjelje da postoje neke stvari koje se ne uklapaju, neke nelogičnosti. Ili primećujete da se zapetljao u laži ili je zaboravio šta vam je rekao.

4. Izbjegava da priča sa vama o važni temama

Ako pokušate da razgovarate o svojim sumnjama ili problemima koje imate, primenjuje zamjenu teza, mijenja temu ili svaljuje krivicu i odgovornost na vas.

5. Nervirate ga sve što mu kažete

Očigledno je da vas ne podnosi, sve ga kod vas nervira, kao da je postao alergičan na vas i da mu smeta i ton vašeg glasa. Traži izgovor da se naljuti i posvađa da bi mogao demonstrativno da ode.

6. Često “visi” sa novim prijateljem

Zajedno ste odavno i sad odjednom se pojavljuju stare prijateljice za koje nikad pre niste čuli ili ih upoznali.

7. Čudno se ponaša 

Nikad ne možete sa sigurnošću da tvrdite da znate gdje se nalazi, ni sa kim.

8. Treba mi malo prostora da razmislim o svojim osjećanjima prema vama 

Primjećujete da je hladan, distanciran i rasejan. Komunikacija vam je loša, on se više ne trudi oko vas i ne bori se za vas.

9. Vaši sopstveni strahovi i sumnje

Ako ste intuitivni, nemojte zanemariti šta vam govori vaš unutrašnji osjećaj i vaši snovi. Mi često znamo istinu ali se plašimo da je priznamo sebi.

cosmopolitan.rs