BEZ STRUJE DJELOVI GRADOVA - Volim Podgoricu

BEZ STRUJE DJELOVI GRADOVA

 

 

 

 

Nikšić

-Zbog radova na dalekovodu Crkvičko polje-Šćepan polje, u utorak 20. juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće pilana Relja, Brijeg, Šćepan Polje, Paklice, Granični prelaz Šćepan polje.

 

-Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Kličevo, u utorak 20. juna, u terminu od 10:30 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati Kličevo, Straševina, Kočani, MI Goranović, Booster, Bogetići, Drenoštica, ul. Ivana Milutinovića, dio Njegoševe, dio Vuka Mićunovića, Manastirska, Autobuska i željeznička stanica, Dekor Iva, Voli, HD Laković i drugi potrošači koji se napajaju iz ove trafostanice.

 

Bar

Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Stari Bar, u utorak 20. juna, bez napajanja električnom energijom ostaće: Od 11 do11:40 područje STS-a Bartule i Rapa

Od 11:40 do 12:20 Uljara

Od 12:20 do 13 Voćara

Od 13 do 13:40 Bolnica, Baukovo, Belveder, Stari Bar, Stari Gradi Velembusi

Od 13:40 do 14:20 Popovići i Čeluga 2.

 

Ulcinj

-Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Vladimir, u utorak 20. juna, bez napajanja električnom energijom ostaće kompletno područje Vladimira od 11 do 14 sati i uže područje Vladimira i pumpa Bojana od 11 do 18 sati.

 

-Zbog radova u trafostanici Sunce, u utorak 20. juna, u terminu od 7:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Velika plaža kod restorana Sunce (dio potrošača), auto servis Vesko, Čačansko odmaralište.

 

Žabljak                                                                                                                                                    

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Motički Gaj, u utorak 20. juna, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Motički Gaj.

 

Šavnik

Zbog radova na dalekovdu Bijela, u utorak 20. juna, u terminu od 9:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mokro i Gradac.

 

Bijelo Polje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Medanovići, u utorak 20. juna, u terminu od 8 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže (STS Medanovići-izvod P. Potok).

 

 

Kolašin

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Trmanje, u utorak 20. juna, u terminu od 9 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bare Kraljske, u utorak 20. juna, u terminu od 8:30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

 

Pljevlja

Zbog radova na dalekovodu Kozica, u utorak 20. juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mataruge, Kozica, Vukovo Brdo, Klađe.

 

Rožaje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Donji Bukelj, u utorak 20. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

 

Berane

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Šekular, u utorak 20. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

 

 

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

2 komentara

  1. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com