Početna » NOVOSTI » DPS: URA doprinosi Cetinju samo kao putujući cirkus

DPS: URA doprinosi Cetinju samo kao putujući cirkus

S obzirom da je cetinjska URA svojim saopštenjem demantovala samu sebe, DPS nema potrebu da ih demantuje, navode iz cetinjskog DPS-a.

“U tekstu cetinjske Ure ništa novo. Novitet su slike kojim demantuju svoje rečenice. Umjesto velikog broja građana sa kojim je navodno pričao njihov predsjednik Abazović na priloženim slikama on razgovara samo sa par članova cetinjske Ure. Znamo da su razočarani fijaskom na Cetinju i mi nećemo njima da stajemo na muku.Kad su prilazili Cetinju, čudimo se što ih kružni tok nije zanio do Košute gdje su nedavno protestovali zbog zapuštenosti a gdje sada radimo ključni privredni projekat.Mogli su dok su šetali da odu i do Bajove ulice. Bliže im je bilo rusko poslanstvo za koje su prije pričali da nikad neće biti obnovljeno. Nisu pošli jer bi opet demantovali sebe “, navodi se u saopštenju.

U DPS-u su kazali i da se za Cetinje radi na svim stranama svakog dana, a ne samo pred izbore.

“Ne kažemo da Ura ne doprinosi ponudi grada. Kao putujući cirkus koji ide od stranke do stranke oni su postali cetinjska atrakcija. DPS Cetinje se ne osipa. Jači smo i homogeniji nego ikad a naša pobjeda biće još ubjedljivija nego 2013 godine, kad je cetinjska Ura teško poražena ali tada pod plaštom nekoliko drugih “od danas do sjutra” partija. Poraz će opet da bude težak. Neka već počnu da traže novu stranku”, kazali su u DPS-u.

(Vijesti)

Check Also

Vujović PUCAO na Pejovića poslije svadje, pa se PREDAO POLICIJI

Cetinjanin Vasilije Vujović zvani Vaso Štene, koji se sumnjiči da je oko 16 časova u ...

DRAMA U BAJOVOJ ULICI: Vujović PUCAO na Dejana Stanojevića

Cetinjanin Vasilije Vujović, zvani Vaso Štene pucao je danas u Bajovoj ulici blizu bivšeg Austrougarskog poslanstva na Dejana ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *