Mjesni odbor Demokrata i u Piperima - Volim Podgoricu

Mjesni odbor Demokrata i u Piperima

 

Mjesni odbor Demokrata konstituisan je u Piperima, a za predsjednicu MO izabrana je Tanja Džankić, saopšteno je iz te partije.

“Formiranje mjesnog odbora u Piperima je još jedan u nizu događaja koji pokazuje da za Demokrate nema odmora dok ne oslobodimo svaku kuću u Crnoj Gori, a počeli smo od Budve, preko Kotora i Herceg Novog. U tom smislu, Demokratska Crna Gora nastavila je aktivnosti na jačanju partijske infrastrukture za prihvat i realizaciju najsloženijih zadataka, kako bi stvorili preduslove da se DPS pobijedi u svakom domu, svakom kvartu, svakoj mjesnog zajednici i svakoj opštini u Crnoj Gori”, istakle su Demokrate.

Osim toga, dodaju iz te partije, intenzivno rade na formiranju mini izbornih štabova po svim biračkim mjestima, jer se, kako ističu,  građani moraju upoznati sa superiornom idejom Pobjeda, a protiv podjela u svakom kutku naše države.

“Kada se to desi, DPS će biti bez sumnje i do nogu poražen”, poručili su oni.

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, u prisustvu generalnog sekretara Borisa Bogdanovića i Vladimira Čađenovića, predsjednika Odbora Glavnog grada, kao i jedan broj funkcionera Demokrata sa državnog i lokalnog nivoa, posjetio je Pipere i razgovorao je sa mještanima Stanjevića rupe, o aktuelnoj političkoj situaciji, kao i o problemima sa kojima se oni susrijeću na tom području, koji ima veliki istorijski, kulturni i privredni značaj za Glavni grad i cijelu Crnu Goru.

Kakos u naveli iz ove partije, stanovnici ovog područja već godinama imaju problem sa vodosnabdijevanjem te lošom putnom infrastrukturom.

“Put do seoskog groblja u dužini od 200m, kao i putni pravac Stanjevića rupa – manastir Ćelija piperska u dužini od 4 km još uvijek nijesu asfaltirani, iako su isti mnogo puta bili predmet obećanja lokalnih vlasti”, istakli su mještani.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com