PARIZ: Autom se zakucao u maricu, pronađeno oružje i eksploziv - Volim Podgoricu

PARIZ: Autom se zakucao u maricu, pronađeno oružje i eksploziv

Vozač koji je namjerno vozilom udario u policijski kombi na Jelisejskim poljima u Parizu i vjerovatno je ubijen, izjavio je portparol ministra unutrašnjih poslova Francuske Pjer-Anri Brande. On je rekao da se incident dogodio kada se zapalilo vozilo nakon što je prilikom preticanja udarilo u policijski kombi.

Potrparol ministra kaže da je napadač, koji je bio naoružan, vjerovatno mrtav, ali je naglasio da je to teško ustanoviti, zbog toga što se njegovo tijelo nalazi u području koje policija provjerava zbog mogućih eksplozivnih naprava.

Francuski mediji su ranije javili da je napadač uhapšen.

U izveštaju koji je prenijela francuska televizijska stanica “BFM TV” navodi se da je napadač poznat francuskim bezbjednosnim službama i da je u automobilu imao plinsku bocu.

Iz policije je ranije saopšteno da nijedan policijski službenik, niti prolaznik nisu povrijeđeni i da je situacija pod kontrolom.

Iz tužilaštva u Parizu saopšteno je da je pokrenuta istraga o ovom incidentu, koji se desio u blizini predsjedničke Jelisejske palate i zgrade američke Ambasade.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com