Početna » NOVOSTI » Region » Sting dolazi u Beograd

Sting dolazi u Beograd

Nakon rasprodatih koncerata u Sjevernoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje “57th & 9th World Tour” dolazi u Srbiju. Svjetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank areni.

Na novoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista Dominik Miler, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus Miler (gitara) i specijalni gost Džo Samner, kao i harmonikaš Persi Kardona iz sastava “The Last Bandoleros”.

Turneja “57th & 9th” započela je u Sjevernoj Americi u februaru ove godine i do sada je obuhvatila više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije.

Turneju prate izuzetni komentari fanova i kritičara.

Stingov 12. solo studijski album pod nazivom “57th & 9th”, je njegov prvi rok/pop projekat nakon više od decenije i objavljen je u novembru za “A&M/Interscope Records”.

Kolekcija od 10 pjesama prikazuje širok spektar Stingovih stilova od promuklog, gitarskog prvog singla “I Cant Stop Thinking About You” preko brutalnog “Petrol Head” do himnične “50,000”.

Album je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je za nekoliko nedjelja sa Stingovim dugogodišnjim saradnicima Dominikom Milerom i Viniem Colaiutaom kao i bubnjarem Džošom Frizeom (Nine Inć Nails, Guns n’ Roses), gitaristom Lajlom Vormanom i pratećim vokalima iz bendova “Tex-Mex” i “The Last Bandoleros”.

Sting je prvi put nastupio u Areni prije šest godina sa simfonijskim orkestrom, a 17. septembra publika će imate priliku da ga čuje u njegovom primarnom rok/pop zvuku u okviru turneje koju su mnogi već označili krunom Stingovih koncertnih nastupa.

Ulaznice za koncert u Beogradu biće u prodaji od srijede, 21. juna od 10 sati.

Tanjug

Check Also

Sting održao koncert pred 15.000 ljudi u Beogradu: “Englishman in New York” odsvirao u rege aranžmanu

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *