Početna » NOVOSTI » Društvo » Telekom Electronic Beats predstavlja novi album Gorillaz

Telekom Electronic Beats predstavlja novi album Gorillaz

 

Saradnja Telekom Electronic Beats i benda Gorillaz donosi novo iznenađenje svim fanovima benda, koji sjutra sa početkom u 21,30 sati mogu pratiti uživo koncert iz Kelna, saopštili su iz ove kompanije.

 

Ovo će, kako dodaju, biti sasvim novo iskustvo, budući da će publika širom svijeta moći da gleda live stream koncerta u 360 stepeni i uživa u izvođenju cijelog albuma “Humanz”, koji je objavljen u aprilu ove godine.

Pratite uživo koncert iz Kelna na sajtu Crnogorskog Telekoma sjutra u 21,30 sati: www.telekom.me/gorillaz-livestream.nspx

Iz ove mreže podsjećaju da su Telekom i Gorillaz lansirali ranije The Lenz aplikaciju i udruženim snagama pokazali kako najnovije tehnologije mogu učiniti virtuelni svijet stvarnim.

“Saradnja je otvorila potpuno novu dimenziju muzike, a Telekom tehnologija je svim korisnicima omogućila da se približe bendu više nego ikada prije”, poručuju oni.

Check Also

ZABJELČANI BEZ SIGNALA: ,,Došunjali se radnici Telekoma i započeli kopanje na našoj imovini. Nekoliko njih je čuvalo stražu da ne naiđemo”

Porodica Đurišić, optužila je radnike Crnogorskog Telekoma da su u petak oko 18 časova pokušali da “pod okriljem noći poprave kvar ...

1.000 korisnika Telekoma na Zabjelu od nedjelje bez fiksnog telefona, interneta i Extra TV-a 

Porodica Đurišić sa Zabjela, koja je već nekoliko mjeseci blokirala Jerevansku ulicu u ovom naselju, ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *