Početna » NOVOSTI » Hronika » UHAPŠENA JEDNA OSOBA

UHAPŠENA JEDNA OSOBA

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva su juče lišili slobode J.M. (25) iz Budve zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Budva su, 18.06.2017. godine oko 22,30 časova u naselju Bečići, kontrolisali J.M, koji se, kada je primijetio da mu se približavaju policijski službenici dao se u bjekstvo i prilikom bjekstva odbacio svoju torbu. Prilikom pretrage terena torba je pronađena i u njoj se nalazio pištolj marke „CZ“ M- 57 sa osam metaka u okviru.

Pronađeno i oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Check Also

PODGORICA UBISTVO NEDOVIĆA: Uhapšeni Dragan Stojković i  Vladimir Lemajić

Tivćanin Dragan Stojković i Nikšićanin Vladimir Lemajić uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Podgoričanina Ivana Nedovića. Stojkovića ...

TUŽITELJKA ŠIRI ,,MEDOJEVIĆEVU GRUPU”: Svi imali zadatke i uloge?

Iva Pavlović, Luka Radunović i Petar Drašković  uhapšeni su juče zbog sumnje da su članovi kriminalne ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *