VATRENI OBRAČUN: Mladić pogođen sa tri metka - Volim Podgoricu

VATRENI OBRAČUN: Mladić pogođen sa tri metka

Siniša Gomirac (22) pogođen u grudni koš, ruku i nogu u pucnjavi na taksi stanici u ulici Modene, jednoj od najprometnijih u gradu, u vreme dok se održavao festival vina

Siniša Gomirac (22) zvani Singer, koji je u subotu pogođen sa tri metka u pucnjavi u centru Novog Sada, zadobio je povrede grudnog koša, ruke i noge opasne po život!

On je u svjesnom stanju prevezen u Klinički centar Vojvodine i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege.

Pucnjava se dogodila u subotu posle 20 sati na taksi stanici u ulici Modene, jednoj od najprometnijih u Novom Sadu, u trenutku kada je tamo bilo puno prolaznika, koji su išli na festival vina.

Za sada nije poznato zbog čega je izbio sukob naočigled mnogobrojnih građana u centru grada. Nezvanične informcije ukazuju da je pucnjavi prethodila tuča između dve grupe mladića, posle čega je jedan od njih izvadio pištolj i pucao u Singera.

– Na trojicu mladića je pucano kada su hteli da uđu u taksi. Singer je tom prilikom ranjen, dok su dvojica njegovih drugova prošla bez povreda – ispričao je jedan prolaznik.

Očevidac incidenta navodi da su njih trojica prije pucnjave imali verbalni sukob sa trojicom mladića koji su bili na taksi stanici.

– Posle svađe nasred ulice Singer je sa drugovima krenuo ka taksiju, dok su ih napadači pratili. U momentu kada je Singer htio da uđe u taksi, jedan od njih je potegao pištolj i počeo da puca. Ispalio je nekoliko hitaca u njega. Odmah posle toga sva trojica su pobjegla, dok je na taksi stanici nastala panika – kaže Novosađanin koji se zatekao na mjestu obračuna.

Taksista, koji je bio za volanom automobila u koji su ušli Singerovi drugovi, rekao je da je čuo tri pucnja, posle čega se pognuo u automobilu.

– Nisam znao šta se dešava. Mahinalno sam pokrio glavu rukama i spustio se ispod volana. Kad je pucnjava prestala, vidio sam da je mladić pored mog taksija bio obliven krvlju – ispričao je taksista.

Kako saznajemo u Kliničkom centru Vojvodine, mladić je bio svjestan kada ga je Hitna pomoć dovezla u bolnicu.

– Mladić je posle dijagnostike zadržan na odeljenju intenzivne njege. Riječ je o povredama koje su opasne po život, zbog čega se nalazi pod stalnim nadzorom ljekara – saopštili su u bolnici.

Uviđaj na mjestu obračuna završen je u subotu kasno uveče, posle čega je Modenina ulica ponovo otvorena za saobraćaj. U policiji juče nije bilo zvaničnih reakcija na ovaj obračun, koji se odigrao u vrijeme kada je centar grada bio pun građana.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com