UHAPŠEN JER JE POKUŠAO DA UĐE U SPUŠKI ZATVOR - Volim Podgoricu

UHAPŠEN JER JE POKUŠAO DA UĐE U SPUŠKI ZATVOR

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su zajedno sa Odjeljenjem bezbjednosti Danilovgrad danas lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo falsifikovanje isprave, kazali su nam iz Uprave policije.

 

Naime, službenici Odsjeka i OB Danilovgrad su, 20.06.2017. godine lišili slobode R.B. (36) iz Cetinja zato što je, kako se sumnja, krivično djelo izvršio na način što je pristupio na glavnu prijavnicu Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija – Spuž i najavio posjetu osuđenim licima u svojstvu advokata sa neovjerenom službenom legitimaciom. 

R.B. je naime, kako se sumnja, službenicima ZIKS – a stavio na uvid svoju advokatsku legitimaciju istekle važnosti sa falsifikovanim pečatom Advokatske komore i potpisom ovlašćenog lica, u namjeri da je upotrijebi kao vjerodostojnu.

Službenici ZIKS – a su izvršili provjeru njegove advokatske legitimacije i dobili povratnu informaciju od Advokatske komore Crne Gore da R.B. nije ovjerio svoju službenu legitimaciju, odnosno da je njegova legitimacija istekle važnosti.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se R.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave, saopšteno je iz UP.

1 komentar

  1. An fascinating discussion is worth comment. I do think that you simply write on this topic, it might become a taboo subject but usually consumers are inadequate to communicate in on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com