20 NAJGORIH VRSTA BOLA - Volim Podgoricu

20 NAJGORIH VRSTA BOLA

 

Da li ste se ikada pitali da li više boli polomljeno rebro ili upaljeno slijepo crijevo? Ili možda pak probušeno plućno krilo ili udarac u testise? Nadamo se da nikada nećete na sopstvenoj koži saznati odgovor, a time se pozabavio sajt britanskog Nacionalnog servisa za zdravstvo.

Na listi se nalaze neka manje poznata stanja koja dovode do velikih bolova, kao što je neuralgija trigeminalnog živca. On se nalazi u glavi, a oni koji su, nažalost, imali to stanje, bol opisuju kao električni šok. Užasno iskustvo je i smrznuto rame, situacija u kojoj zglob postane tako uzak da je praktično nemoguće podići ruku.

Lista najgorih 20 bolova ide ovako: zoster, klaster glavobolje, smrznuto rame, lomovi kostiju, kompleksni regionalni bolni sindrom, srčani udar, iskliznuće diska u kičmi, rak, artritis, migrena, išijas, kamen u bubregu, upala slijepog creva, neuralgija trigeminusa, pankreatitis, giht, endometrioza, čir na želucu, fibromialgija i bol nakon operacije.

Na listi se nije našao porođaj.

Noizz.rs

1 komentar

  1. The the next occasion Someone said a blog, I hope who’s doesnt disappoint me up to this one. Get real, I know it was my substitute for read, but I really thought youd have some thing intriguing to convey. All I hear is a handful of whining about something that you could fix in the event you werent too busy searching for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com