BILA SA PET HILJADA MUŠKARACA: Sada uči žene kako da ulove bogatog muža (FOTO) - Volim Podgoricu

BILA SA PET HILJADA MUŠKARACA: Sada uči žene kako da ulove bogatog muža (FOTO)

 
 

Azijatkinja Praija Surija je rođena u Laosu, a posljednjih nekoliko godina života putuje širom svijeta i obilazi najeltinije svjetske destinacije.

To joj omogućavaju njeni udvarači, koji su spremni da izdvoje pozamašne sume novca kako bi joj udijelili poklon i obradovali je, piše Dejli star.

Tako Surijin običan dan započinje avionskim letom prve klase, smještanjem u luskuzni hotel, nakon čega slijedi večera.

Zahvaljujući svom raskošnom životu, kome se dive mnoge žene, Surija je stekla veliki broj obožavateljki koje takođe žele da nađu bogatog muža.

 S obzirom da smatra da ima određene vještine, koje druge žene nemaju, Surija je sebe prozvala stručnjakom, te počela da vodi kurs na kome podučava druge žene kako da se obogate na račun muškaraca.

Cijena kursa iznosi 335 funti, a ova dama ističe da joj se do sada javio veliki broj zainteresovanih žena.

Fatalna Azijatkinja tako ističe da na osnovu svog velikog iskustva sa muškarcima, odmah može da prepozna škrtice.

“Mnogo muškaraca mi šalje poruke. Ja odmah znam koji su dobri, a koji su škrti. Na osnovu njihovih lica mogu da procijenim koji razmišljaju o tome da li smo sponzoruše koje žele da uzmu njihov novac. Vjerujem da muškarce mogu da skeniram odmah pošto ih vidim i nakon što s njima malo popričam. Znam koji muškarci ne žele da plate miraz i koji žele besplatni seks”, objasnila je.

 Surija je dobro organizovala svoj posao, te dame koje pošalju poruku sa pitanjem, automatski dobijaju odgovor u kome piše konkretan savjet.

Kako je navela, žene koje prođu njen kurs će sigurno postati bolje u krevetu, naučiće kako da dobiju novac za trošenje na putovanjima, imaće mjesečnu platu, a ujedno ovladaće frazama na engleskom i arapskom za traženje novca.

1 komentar

  1. 5000 Мушкараца ???
    Ако је апсолутно сваки дан била са по једним, то је више од 13,6 година, константног, свакодневног секса !!! Нису изузети ни “они дани”. Не знам колико она има година, али сасвим је могуће да је са сексом почела у паузама играња ластижа. Господо, математика каже, да је овај податак тачан, дама не би могла да хода нормално, а ход каубоја би био оличење грациозности у односу на њен.
    Зато, унесите мало озбиљности у свој медиј и не објављујте небулозе, не би ли повећали читаност.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com