Dva nova programa na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje - Volim Podgoricu

Dva nova programa na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje

  

 

Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, u okviru „Dana otvorenih vrata“, studenti su juče mogli da se upoznaju sa uslovima upisa i studiranja, a podijeljen im je i propagandni materijal.

Ova univerzitetska jedinica će od naredne studijske godine dobiti i dva nova studijska programa i to Fizička kultura i zdravi stilovi i Sportski treneri i sportski novinari.

Studenti koji se opredijele za smjer Fizička kultura i zdravi stilovi života nakon dvije godine osnovnih studija moći će, na završnoj trećoj, da se usmjere na fizičku kulturu ili zdrave stilove života, dok će oni koji budu pohađali studijski program Sportski treneri i sportski novinari, takođe, na trećoj godini morati da biraju usmjerenje između sportskih trenera ili sportskih novinara.

Na oba studijska programa moći će da se upiše po 60 studenata, a svi oni će biti na budžetu. Predviđeno je da 25 odsto nastavnog procesa bude realizovano u praksi, u odgovarajućim državnim ili privatnim institucijama i organizacijama.

Pobjeda

1 komentar

  1. Hello there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com