“Nisam narko diler, nemam pojma odakle TORBICA SA DROGOM” - Volim Podgoricu

“Nisam narko diler, nemam pojma odakle TORBICA SA DROGOM”

Milan Dabović, rođeni brat košarkašica Ane i Milice Dabović danas je pred Višim sudom u Beogradu prvi put iznio odbranu na optužbe da je učestvovao u švercu 2,37 kilograma kokaina koji je pronađen u automobilu u kom je u septembru prošle godine uhapšen u centru Beograda.

Na dašanjem suđenju, Dabović koji se do sada branio ćutanjem, izjavio je da nikada nije kupio niti prodao niti miligram bilo koje droge.

– Toga dana, prijatelj me je pozvao da popijemo kafu. Došao je po mene i zamolio me da odvezem automobil do Mileševske, kako bi on nešto završio, i da se onda nađemo tamo. Ja sam pristao, sjeo sam u “smart” i krenuo preko Brankovog mosta – ispričao je danas Dabović u sudu.

Kako je naveo, tada ga je opkolika i uhapsila policija.

– Prvi put sam tada vidio torbu – rekao je on, misleći na torbu u kojoj je policija pronašla drogu.

Milan Dabović juče nije želio da otkriva ime prijatelja koji ga je zamolio da mu preveze “smart” u kom je uhapšen.

Podsjetimo, košarkaš je u pritvoru od hapšenja u septembru prošle godine, a danas su mu iz publike podršku pružale supruga, kao i sestra Ana i Milica.

Porodica Dabović je inače iz Herceg Novog. 

(Kurir.rs/J. Spasić/Foto Kurir)

1 komentar

  1. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com