Ministar traži: Otkriti zašto se vozovi kvare - Volim Podgoricu

Ministar traži: Otkriti zašto se vozovi kvare

 

 

Uzroci čestih kvarova vozova u Crnoj Gori, koji opravdano izazivaju negodovanje i nezadovoljstvo građana, se moraju ispitati i eliminisati u ljetnjoj sezoni, jasno je menadžmentu željezničkih preduzeća poručio ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković.

On se danas sastao sa izvršnim direktorima Željezničke infrastrukture Milanom Čolakovićem, Željezničkog prevoza Predragom Popovićem, Održavanjem voznih sredstava Miloradom Vukovićem i Montecargom Muradifom Grbovićem.

Tema razgovora resornog ministra i predstavnika preduzeća bila je stanje u oblasti željezničkog saobraćaja u 2017. godini, posebno imajući u vidu situacije, to jest incidente koji su u poslednjem periodu učestale i koje su uzrokovale nezadovoljstvo putnika.

 

“Nurković je apostroforao kao najznačajniji segment razgovora sigurnosti i bezbjednost građana koji koriste usluge željezničkog saobraćaja”, saopšteno je iz Ministarstva.

Kako je na početku razgovora istakao Nurković, uzroci ovakvih događaja, koje opravdano izazivaju negodovanje i nezadovoljstvo građana se moraju ispitati i eliminisati u nastupajućoj ljetnjoj sezoni, na način da se primjenjuju rješenja koja će doprinijeti vraćanju povjerenja građana u usluge željezničkog sistema.

“Ministarstvo saobraćaja i pomorstva kreira zakonodavni okvir, strateška dokumenta razvoja ovog vida saobraćaja, a takođe kroz konstantnu saradnju sa međunarodnim finansijskim institucijama obezbjeđuje značajna sredstva koja se ulažu u modernizaciju i rekonstrukciju željezničkog sistema”, saopšteno je iz Ministarstva.

Ministar je upoznat i sa odličnim rezultatima u prvih pet mjeseci ove godine u teretnom saobraćaju, gdje je zabilježen rast od 64 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

www.cdm.me

168 komentara

  1. Thanks for such a fantastic blog. Where else could anyone get that kind of info written in such a perfect way? I have a presentation that I am presently writhing on, and I have been on the look out for such great information. 꽁머니

  2. Prior to going cloud, LTP was currently one of one of the most preferredkeyword study tools in the Search Engine Optimization field.

  3. I will immediately grab your rss as I can not in finding youre-mail subscription hyperlink or newsletter service.Do you have any? Kindly let me understand so that I maysubscribe. Thanks.

  4. Hi there! This is my first visit to your blog!We are a team of volunteers and starting a new project in a communityin the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a marvellous job!

  5. I do not even know how I stopped up here, but I thought this publish was good. I do not recognize who you might be but certainly you're going to a famous blogger for those who are not already. Cheers!

  6. Awesome things here. I'm very happy to look your article. Thanks so much and I'm looking ahead to touch you. Will you kindly drop me a mail?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com