PODGORICA: UHAPŠEN RANKO RADULOVIĆ - Volim Podgoricu

PODGORICA: UHAPŠEN RANKO RADULOVIĆ

Pripadnici Centa bezbjednosti Nikšić, i CB Podgorice, su danas u koordinisanoj akciji uhapsili Ranka Radulovića (57) iz Nikšića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružija i eksplozivnih materija.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić i Centra bezbjednosti Podgorica su danas u koordiniranoj akciji u Podgorici lišili slobode tzv. bezbjednosno interesantno lice, R.R. (57) iz Nikšića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopštno je portalu Volim Podgorica iz UP.

Tokom višemjesečne tužilačko – policijske aktivnosti su naime prikupljeni dokazi koji ukazuju na sumnju da je R.R. 11. oktobra prošle godine počinio navedeno krivično djelo na način što je, u saizvršilaštvu sa licima iz Nikšića, R.M. i D.V, od mjesta Slano ka Nikšiću prenosio tri pištolja i 70 komada pištoljske municije. Pregledom vozila koje su osumnjičeni koristili takođe su pronađena i dva pancirna prsluka.

Zbog postojanja sumnje da je počinio predmetno krivično djelo R.M. je odmah, tj.  11.10.2016 godine, lišen slobode, dok je D.V. naknadno lišen slobode i procesuiran, tačnije 17.01.2017. godine nakon što su obezbijeđeni dokazi koji ga povezuju sa predmetnim krivičnim djelom.

Nakon niza preduzetih mjera i radnji obezbijeđeni su dokazi koji upućuju na sumnju da je R R. organizovao prenošenje navedenog oružja i municije.

Osumnjičeni R.R. će danas, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću na dalju nadležnost, kazali su iz Uprave policije.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com