ZDRAVKO ČOLIĆ PONOVO NASTUPA U CRNOJ GORI - Volim Podgoricu

ZDRAVKO ČOLIĆ PONOVO NASTUPA U CRNOJ GORI

Najveća zvijezda ex Yu popa Zdravko Čolić gostovaće 6. avgusta u diskoteci “Top Hill”, a na istom mjestu pjevaće i Marija Šerifović 20. avgusta.

Poznati pjevači nastupiće u okviru “Balkan Soul” programa, koji će ove sezone biti otvoren 9. jula koncertom Tonija Cetinskog, a 16. jula se nastaviti gostovanjem Željka Joksimovića.

Iz diskoteke su saopštili da je Čolić poručio da će publika u Budvi čuti uživo neke od pjesama koje do sada nije bila u prilici. Popularni pjevač prošlog mjeseca objavio je spot za pjesmu “Mala” koji je snimao u Baru, Tivtu i na Skadarskom jezeru.

Marija Šerifović, nekadašnja djevojka crnogorskog umjetnika Slavka Kalezića, posljednji put je u Crnoj Gori nastupila na dočeku Nove godine u jednom podgoričkom hotelu. Ona je nedavno objavila cijelu svoju diskografiju na YouTube servisu.

Budvanski klub biće otvoren u četvrtak, 29. juna kada će nastupiti DJ-evi Me-High-Low i Nigel&Lo, a najavljena su gostovanja brojnih inostranih zvijezda kao što su Laidback Luke, Martin Solveg, Fedde Le Grand i drugi.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com