DVOJICA NIKŠIĆANA ODUŠEVILA REGION: Nešu “Maratoncu” kupili patike i ljekove - Volim Podgoricu

DVOJICA NIKŠIĆANA ODUŠEVILA REGION: Nešu “Maratoncu” kupili patike i ljekove

Dva Nikšićanina, Željko Matijašević i Srđan Lješković, juče su oduševili sugrađane svojim humanitarnim gestom. Naime, njih dvojica su juče Nikšićaninu Nešu „Maratoncu“ pomogli tako što su mu kupili ljekove i patike, piše portal mladinikšića.me

„Znajući Neša čitav život, gledajući ga i znajući kako ga pojedini ljudi, odnosno neljudi, tretiraju, a i znajući da su mu potrebne tablete, odlučili smo da mu pomognemo“, kazao je  Željko Matijašević, koji je sa Srđanom Lješkovićem juče Nešu kupio ljekove za srce i nove patike.

Kako kaže, uskoro žele pokrenuti inicijativu da se Nešu dodijeli nacionalna penzija, budući da je on bio uspješan sportista i u to vrijeme je bio 23. na rangu u svim disciplinama.

„Željeli smo da probudimo svijest u narodu, i da pošaljemo poruku da čovjek treba biti bogat u duši, a ne sebičan, odnosno neiskusan, jer sebični ljudi su oni koji nisu mnogo iskusili u životu. Moj slogan glasi – usreći drugog da bi bio sretan i u cjelosti ispunjen“, kaže Željko.

Kako je saopštio portalu mladinikšića.me on i Srđan žele da poboljšaju uslove za život Nešu, ali ne samo njemu, već svima kojima je to potrebno, naročito starijim ljudima.

Video snimak na kome se može vidjeti kako Željko i Srđan kupuju Nešu ljekove i patike do sada je pregledan preko 9,500 puta u rekordnom roku, a pregledali su ga ne samo Nikšićani, već i u državi i regionu.

„Ipak je proradila svijest građana koji su ostavili komentare i u rekordnom roku odgledali toliko puta, a gledanost i komentari rastu svakog sata“, kazao je Željko.

(mladinikšića.me)

2 komentara

  1. Thanks for informative post. I am pleased sure this post has helped me save many hours of browsing other similar posts just to find what I was looking for. Just I want to say: Thank you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com