PEDOFILIJA NA GEJ PARADI: Snimak koji je šokirao svijet (VIDEO) - Volim Podgoricu

PEDOFILIJA NA GEJ PARADI: Snimak koji je šokirao svijet (VIDEO)

Snimak sa gej parade u Sao Paolu u Brazilu, na kojem je u “glavnoj ulozi” dvanaestogodišnji dječak šokirao je svijet i pokrenuo brojne polemike na temu veze između homoseksualnosti i pedofilije. 

Snimak koja ovih dana kruži YouTubeom izaziva zgražavanje čak i onih najliberalnijih, jer se radi o 12-godišnjem dječaku koji skoro bez odjeće pleše vrlo seksualizovani ples, izvijajući se i trzajući zadnjicom i bokovima pred oduševljenom publikom na gaj paradi u Sao Paolu, prenose hrvatski portali.  

Dječak, koji nije stariji od 12 godina, pohvaljen je u tzv. Gay Star News-u, zbog korištenja seksualno eksplicitnih „plesnih pokreta“ kojima se navodno „bori protiv homofobije“.

Jedn od zemalja koja prednjači u “liberalizaciji” seksualnog opredjeljena, Švedska, na gej parade je počela izvoditi djecu iz vrtića, pa je oko 120 djece dovedeno da prisustvuje jednoj takvoj paradi, koju je organizirao LGBTQWS… lobi u gradu Gothenburgu.

Radi se o posebnoj paradi koja je samo uvod u onu veću nazvanu West Pride, u kojoj odrasle osobe različitih seksualnih devijacija, šetaju ulicama Gothenburga, najčešće oskudno odjeveni.

švedska gay parada djeca

Djeca su prilikom ove “male” parade uzvikivala slogane poput “Koga ti je dopušteno voljeti? Koga god želim!”.

Jedna od vaspitačica, Sara Ghazi, upitana je o tome zašto su djeca dovedena na ovu degeneričnu paradu, a ona je odgovorila: “Svakog dana govorimo o ljudskoj jednakosti i tome kako nije važno kakve je neko polne orijentacije ili boje kože…”

švedska gay parada djeca

Kako prenose hrvatski mediji, u Hrvatskoj se, navodno, unutar samih LGBTQRTZ… “zajednica” sprovodi slična indoktrinacija, ali u okviru “porodica” čiji članovi praktikuju devijantno seksualno ponašanje.

Takozvano “outanje”, odnosno “otkrivanje” vlastitog devijantnog seksualnog ponašanja malodobnoj djeci i propagiranje istih kao društvenih normi, postalo je proteklih decenija uobičajeno, kako unutar tih “zajednica”, tako i putem vrtića i škola.

Da li ovi snimci govore o težnji homoseksulane ideologija – neograničene seksualne slobode svih ljudi, bez obzira na dob i pol. Ta seksualna anarhija uključuje, naravno, i pedofiliju. Uprkos tome što je većina homoseksualnog lobija, silom zakona i trenutnih društvenih prilika, još uvijek načelno protiv ozakonjenja pedofilije, dio tog lobija se i deklarativno zalaže za ozakonjenje iste. Jedan broj homoseksualca i sami sebe smatraju pedofilima, a mnogi od njih su i osuđivani za pedofiliju.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com