DPS: Predstava za javnost graditelja iz URA-e se nastavlja - Volim Podgoricu

DPS: Predstava za javnost graditelja iz URA-e se nastavlja

 

Poznati graditelji iz URA-e koji sada nude „inovativna rješenja“ građanima Bloka V i VI, nijedno od tih nijesu primijenili na brojnim objektima koje su oni gradili, niti su ustupili mladim preduzetnicima prostorije u svojim zgradama. O energetskim  pasošima i zelenim krovovima da ne govorimo, navodi se u reagovanju DPS-a  na plan Građanskog  pokreta URA koji je predstavljen danas.

Plan URA-e sadrži šest ključnih tačaka među kojima je i brisanje solitera “Milenijum“ iz važeće planske dokumentacije.

U reagovanju odbornika DPS-a  Nikole Pešića navodi se da URA nastavlja  predstavu  za javnost.

“Sada to sve nude građanima Bloka V I VI  kako bi, još jednom, pokušali da objasne javnosti kako samo oni misle o prostoru, makar o onom dijelu koji nijesu uspjeli da zahvate. Najavljuju upade u stanove kako bi navodno razgovarali sa građanima. U stanove koje su oni izgradili i prodali, međutim, ne smiju ni da svrate, a oni najbolje znaju zbog čega. Važno je čelnicima URA podići medijsku prašinu kako bi prikrili činjenicu da sve rade mimo zakona i važećih procedura, u susret izborima”, navodi se u reagovanju.

Pešić navodi da su iz URA-e svih ovih godina ćutali.

“Da je populizam u pitanju potvrdili su i ovim takozvanim Planom, gdje su prepisali ono što Glavni grad već realizuje, kao i ono što je u svim planovima lokalne uprave. Samo što, za razliku od odgovornog upravljanja, iz URA nigdje nijesu objasnili čijim novcem će sve to da plate. Jer njihovim neće sigurno. Predstavnici URA-e, čiji patriotizam građani odavno mjere brojem uvezenih i preprodatih zastava i čiji je znak veći nego snaga partije, nastavljaju da se populističkim prijedlozima dodvoravaju građanima. Međutim, udvorništvo nikada nije bilo u prirodi Crnogoraca, pa će građani takvo ponašanje na pravi način vrjednovati i ocijeniti na izborima”, navodi se u saopštenju.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com