MAJKE NAJAVILE VELIKI PROTEST: Noćimo, čekamo zoru… - Volim Podgoricu

MAJKE NAJAVILE VELIKI PROTEST: Noćimo, čekamo zoru…

Korisnice naknada za majke sa troje i više djece zakazala su za srijedu, 28.jun novi protest ispred Skupštine Crne Gore sa početkom u 20 časova.

“Noćimo, čekamo zoru da poželimo dobro jutro onima koji odlučuju o našim životima 29. juna”, kazali su iz koordinacionog odbora majki i poručili ,posebno, Bošnjačkoj i Liberalnoj partiji kao i poslanicima DPS- a da “kada ovaj put budu glasali misle isključivo na to, da fotelje u kojima sjede nijesu doživotne”.

“Kada više ne budu u njima, moraće među svoje majke, sestre, kćerke, rodbinu, prijatelje, uzdignute ili spuštene glave”, istakle su one.

Korisnice naknada napominju da doživotno stečeno pravo nije moglo biti stavljeno na glasanje dva puta, te da se 22 hiljade majki, vjerujući državi, Ustavu i uzimajući ono što je zakon države Crne Gore ponudio, našlo na vjetrometini onih koji i ne pokušavaju da prikriju svoje prave osobine, bezdušnost, halapljivost, ostavljajući iza sebe i bacajuci kao stare krpe 22.000 majki, zaboravljajući da je i njih jedna rodila.

“Oni koji su izglasali osnovni zakon u Skupštini Crne Gore i učinili sve da i majke sa Zavoda za zapošljavanje dobiju naknade, da i penzionerke dobiju višu naknadu od penzije, ili su zaspali ili to zaboravili. Dana 9. januara 2017. godine, zbog sebi znanih razloga, mi mislimo interesnih i tada i sada”, ocijene su one.

Korisnice naknada sa troje i više djece pozvale su sve, bez obzira na vjersku, nacionalnu i političku opredijeljenost, da im se pridruže na protestu u srijedu.

“Svi obespravljeni 28. juna ispred Skupštine Crne Gore, da branimo doživotno stečenih 70 i 40 odsto i tražimo ostavke zbog brutalne prevare 22.000 porodica.Majke vas čekaju”, poručile su one.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com