UHAPŠEN DARKO AŠANIN - Volim Podgoricu

UHAPŠEN DARKO AŠANIN

Budvanska policija uhapsila je Nikišićanina Darka Ašanina (32), dok je na Jazu vozio ukraderni motocikl.

Policija sada, zbog niza sumnjivih detalja, istražuje da li je ukradeni motocikl, koji je zatečen preksinoć na Jazu kod sportskih terena, trebalo da posluži u organizaciji nekog teškog krivičnog djela.
Nikšićanin, rođen u Ljubljani, prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, navodno kod sebe nije imao dokumenta. Policiji je bilo sumnjivo jer je pored motora bio bidon sa gorivom, a u Ašaninovom džepu pronađen je telefon “blackberry”.

Policija ga je odmah privela, a kotorski tužilac mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

Ašanin je juče uz krivičnu prijavu da je počinio krivično djelo krađa priveden sudiji za istragu kotorskog osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

Pavićević je kazao „Vijestima“ da je saslušao Ašanina u prisustvu branioca, prihvatio predlog tužioca i odredio mu pritvor do 30 dana.

Motocikl je ukraden prije godinu od mještanina u Budvi i sada se „iznenada“ pojavio. Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, vlasnik motora je slučajno vozeći se ka Lastvi Grbaljskoj, primijetio svoj motor koju mu je ukraden iz dvorišta. Iako je motor bio prefarban u crnu boju, vlasnik ga je prepoznao i odmah prijavio policiji.

Policijska patrola uputila se ka Grblju, a Ašanin je tada skrenuo ka Jazu i vozio se ka sportskim terenima gdje se parkirao. Tada su ga inspektori i uhapsili.

Budvanskoj policiji su se od prije nekolikio dana, u održavanju bezbjednosne situcije tokom ljeta, priključili i pripadnici Posebne jedinice policije, koji su danonoćno, a posebno tokom večernjih sati, raspoređeni na ključnim pozicijama u gradu i obavljaju intenzivne kontrole.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com