UHAPŠENI PODGORIČANI: Opljačkali manastir? - Volim Podgoricu

UHAPŠENI PODGORIČANI: Opljačkali manastir?

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su sinoć u kratkom roku rasvijetlili tešku krađu počinjenu iste večeri u manastiru Ždrebaonik u Danilovgradu. Osumnjičeni, B.V. (37) i D.K. (38) iz Podgorice, su identifikovani i lišeni slobode.

 

Naime, službenici OB Danilovgrad su, 25. 06. 2017. godine oko 21,15 časova, putem telefona obaviješteni od strane monahinja iz manastira Ždrebaonik da je izvršena provalna krađa u njihovim objektima koji se nalaze u sklopu manastira, sapšteno je našem portalu iz Uprave policije.

Brzom reakcijom službenika OB Danilovgrad došlo se do saznanja da su navedeno krivično djelo izvršila dva tada nepoznata lica koja su se udaljila sa lica mjesta vozilom marke „VW Golf“, podgoričkih registarskih oznaka, i to lokalnim putem Danilovgrad – Pričelje.

Policijski službenici su odmah krenuli u potragu i veoma brzo pronašli vozilo. U trenutku pokušaja zaustavljanja vozila, lica koja su se nalazila u vozilu su se oglušila o naredbu zaustavljanja na znak „stop“ i velikom brzinom su nastavila kretanje. Sihronizovanom akcijom službenika OB Danilovgrad izvršena je blokada lokalnog puta, kojom prilikom je vozilo zaustavljeno a lica su identifikovana kao B.V. i D.K.

Pregledom vozila pronađeni su predmeti koji potičuiz djela odnosno koji su otuđeni iz manastira.

Ova dva lica su lišena slobode i uz krivičnu prijavu će biti privedena nadležnom tužiocu.

Otuđeni predmeti su vraćeni vlasniku, kazali su iz UP.

2 komentara

  1. Idemo Sigurnim korakom u Kriminal, Zatvor, Mafiju… DPS Strahovlada u svom punom zamahu, degradirala je Crnogorsko drustvo do nivoa retarda! Eto ko su ljudi koji jos vjeruju DPSu, klasicni retardi!

  2. I lately stumbled on your website and also have been learning along. I was thinking I might leave my very first remark. I do not know what to state except that I have liked reading through. Solid website. I am going to maintain browsing this site incredibly typically.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com