Zvijezda Sea Dance festivala Fatboy Slim: I u penziju sa DJ trakom - Volim Podgoricu

Zvijezda Sea Dance festivala Fatboy Slim: I u penziju sa DJ trakom

 

Svjetski producent i disk džokej Fatboy Slim unazad 20 godina pravi nesvakidašnje žurke na čuvenom britanskom festivalu Glastonbury-ju, a i ovoga puta zapalio je masu ispred Sonic bine.

Prije glavnog nastupa, održanog u subotu, poznati šoumejker je dao kratku izjavu u kojoj je obećao fanovi da nikada neće napustiti miks-pult.

“Volio bih da nastupam i stvaram muziku do kraja života i obećavam da ću praviti žurke sve dok se publika raduje tome”, kazala je zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala.

“Dok me zdravlje služi mislim da mogu da guram dalje. Svjestan sam da sam već dugo na sceni, ali sam odlučan da istrajem sve dok uživam u tome”, jasan je FBS.

A publika na Glastonbury-ju zaista je uživala u spektaklu kakav samo može da priredi majstor za miks-pultom. Uvertiru u sjajan nastup napravili su jedni od najboljih tehno muzičara današnjice Noisia, Sister Bliss i Anna Straker, a slavni Fatboy nije krio radost što je ponovo imao priliku da se druži sa publikom sa svih meridijana.  Čak je, noć ranije, sa kolegom Eats Everything priredio je set iznenađena i oduševio fanove festivala.

Fatboy Slim B2B Eats Everything – Elrow, Glastonbury 2017

Glastonbury Festival (official) surprise set last night at elrow back 2 back with Eats Everything… broke the funometer!I'm back tonight at the sonic stage at 11pm ?

Gepostet von Fatboy Slim am Samstag, 24. Juni 2017

 

Fatboy Slima 14. jula gledamo i na Sea Dance festivalu, kada će svoju nezaustavljivu energiju podijeliti sa svim svojim fanovima i zavrtjeti neke od najvećih hitova “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, “Right Here, Right Now”, “Weapon Of Choice”, “Praise You”…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com