DJELOVI GRADOVA BEZ STRUJE - Volim Podgoricu

DJELOVI GRADOVA BEZ STRUJE

Podgorica

Zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 11 , u srijedu 28. juna, u terminu od 8:30 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Zmaj Jovine ulice od br. 180 do br. 200

Nikšić

Zbog radova na dalekovodu Petrovići, , u srijedu 28. juna, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ovog dalekovoda.

Bar

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Ponta, u srijedu 28. juna, u terminu od 9 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Dubrava od obale do magistrale

Ulcinj

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Brajše 3 (izlaz prema džamiji), u srijedu 28. juna, u terminu od 8 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Brajše prema džamiji i zaseok Kasnecovići.

Kotor

Zbog radova u trafostanici Kamenolom – W&R Dinamic Company , u srijedu 28. juna, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Krivošija.

Berane

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Rijeka Marsenića, u srijedu 28. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Rijeka Marsenića.

Zbog radova u trafostanici Park, u srijedu 28. juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica Mojsije Zečevića i dio ulice Svetog Save.

Plav

Zbog radova na dalekovodu Murino, u srijedu 28. juna, u terminu od 8 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Brezojevica, Murino, Novšiće, Velika, Pepiće, Mašnica, Rzenica i Liješće.

Andrijevica

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Trepča, u srijedu 28. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Trepča.

Rožaje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Paučina, u srijedu 28. juna, u terminu od 8 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Paučina.

Pljevlja

-Zbog radova na dalekovodu Crnjenice, u srijedu 28.juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  Crljenice,Otilovići, Lukavice, Vijenac, Ranč, Mijailovica, Stajišta, Bjelibor,  Adrovići, Zaglavice, Crni Vrh,  Rudnica.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Pupovići, u srijedu 28.juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Pupovići

Žabljak

-Zbog radova na dalekovodu Virak, u srijedu 28.juna, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bukovica, Borovac.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com