Ko upravlja dronovima iznad ZIKS-a - Volim Podgoricu

Ko upravlja dronovima iznad ZIKS-a

U proteklom periodu službenici Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, u nekoliko navrata primjetili su u okolini, ali i iznad Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija više bespilotnih letjelica, dronova, saopšteno je iz ZIKS-a.

Ovih dana mediji objavljuju inforamciju o aktivnosti dronova iznad zatvora u Spužu.”Uprava Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, u saradnji sa Upravom policije i drugim državnim organima, neprekidno preduzima sve zakonom propisane mjere, a u cilju identifikacije i procesuiranja lica koja upravljaju ovim dronovima i pokušavaju narušiti bezbjednost u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija”, saopštili su iz uprave ZIKS-a.

(RTCG)

2 komentara

  1. I have seen a lot of useful points on your site about pc’s. However, I’ve the thoughts and opinions that notebooks are still not nearly powerful sufficiently to be a sensible choice if you frequently do jobs that require lots of power, for example video editing and enhancing. But for world wide web surfing, statement processing, and a lot other prevalent computer work they are just great, provided you do not mind the little screen size. Many thanks sharing your ideas.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com