PODGORIČANIN MARKO BAROVIĆ ŠEST TELEFONA KRIO U FIŽIDERU - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN MARKO BAROVIĆ ŠEST TELEFONA KRIO U FIŽIDERU

 

Kod zatvorenika Marka Barovića (27) iz Podgorice, koji je smješten u ZIKS-u, F odjeljenje, čuvari su pronašli šest mobilnih telefona, saznaje Pobjeda.

Telefoni su bili sakriveni u ventilatoru i frižideru koji mu je u nedjelju, 25. juna, donio rođak Miloš Barović tokom posjete.

O zaplijenjenim telefonima obaviještena je policija. Za sada nije poznato da li je riječ o prodaji telefona ostalim zatvorenicima ili je riječ o nabavci komunikacijske opreme za neku veću, organizovanu akciju.

Na osnovu operativnih saznanja da su moguće različite akcije i sukobi unutar zatvorenika koji pripadaju različitim klanovima, u ZIKS-u su pojačane mjere predostrožnosti i kontrole posljednjih dvadesetak dana, o čemu je Pobjeda već pisala.

Marko Barović je osuđen na tri godine i pet mjeseci zatvora za učešće u stranim oružanim formacijama, za pokušaj ubistva i nanošenje lake tjelesne povrede.

On je pola godine osuđen zbog učešća na stranim ratištima, dok je za druga dva krivična djela dobio tri godine robije.

Prema navodima optužnog prijedloga, Barović se teretio daje od 24. marta do 23. oktobra 2015. godine učestvovao u stranim oružanim formacijama u Ukrajini kao pripadnik vojske samoproglašene Donjecke Narodne Republike.

Pobjeda

 

1 komentar

  1. The the next occasion Someone said a weblog, Hopefully it doesnt disappoint me just as much as this place. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something fascinating to say. All I hear is a lot of whining about something that you could fix if you werent too busy in search of attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com