UHAPŠENO DEVET OSOBA! Vozač imao 4,11 promila alkohola u krvi - Volim Podgoricu

UHAPŠENO DEVET OSOBA! Vozač imao 4,11 promila alkohola u krvi

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar sinoć su lišili slobode lice koje je upravljalo vozilom sa 4,11 promila alkohola u krvi, saopšteno je portalu Volim Podgorica iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su, 26.06.2017. godine oko 20,50 časova, lišili slobode D.P. (45) iz Paraćina – Republika Srbija, sa privremenim boravkom u Baru, jer je prilikom saobraćajne kontrole na putu Bar – Ulcinj, u mjestu Čeluga, zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom „Peugeot Partner”, barskih registarskih oznaka, pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 4,11 g/kg. O lišenju slobode D.P. upoznat je dežurni sudija Suda za prekršaje u Baru po čijem nalogu je ovo lice, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, privedeno tom sudiji na dalju nadležnost.

Službenici saobraćajne policije su inače juče, zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti drumskog saobraćaja, na području Crne Gore izdali 449 prekršajnih naloga, podnijeli 40 prekršajnih prijava i oduzeli 23 vozačke dozvole i 14 pari registarskih oznaka. Takođe, u prethodna 24 časa, lišeno je slobode devet vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola u koncentraciji većoj od 1g/kg.

Saobraćajna policija će nastaviti kontrole i preduzimaće i preventivne i represivne mjere i radnje, kako bi se preventivno djelovalo na potencijalne saobraćajne nezgode sa najtežim posljedicama, kazali su iz UP.

 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com