GORI INTERNET U CRNOJ GORI: Ko je koga TAJNO SLIKAO NA JAHTI? (FOTO) - Volim Podgoricu

GORI INTERNET U CRNOJ GORI: Ko je koga TAJNO SLIKAO NA JAHTI? (FOTO)

Fotografije koje je na svom FB profilu postavio građanski aktivista Duško Kovačević u rekordnom roku su zapalile Fecebook u Crnoj Gori. 

Na fotografijama se vide funkcioneri Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Slaven Radunović na jahti koja, kako je objašnjeno u komentarima, pripada Milu Božoviću, gradskom menadžeru Budve i jednom od ključnih ljudi ovog političkog saveza. 

Velika većina građana komentariše da se političari provode dok narod gladuje, a pojedini su postavili pitanje – ko je Mandića i Radunovića tajno fotografisao na jahti. Simpatizeri i članovi DF-a, u raspravi, tvrde da je to uradila tajna služba. 

1 komentar

  1. Slusajte vi DPS botovi i spijuni. Mozete cijeli DF da povucete za kurac! Mislite da samo DPS ima jahte i pare? Mislite da ne moze posteno da se zaradi i jahta, i da funkcioneri opozicije jesu ugledni domacini koji imaju biznismene postene i casne za prijatelje. Pa ako ih neko pogosti, sta tu ima lose? DPS funkcioneri i funkcionerke se evo kurvaju i drogiraju po jahtama decenijama! Pa ova omladina te pljuje Mandica nikad ne pljunu na kurvicu Emu Djuhic ili Madam narkomanku Rolovicku kojoj DPSovci iz gacica ne izlaze! Sram vas bilo bre. Cuti stoko paganska, pogana nepismena. Cut oloshi DPSovski, povucite DF za kurac i muda, da vidite sto imaju muskarci a ne to sto vi imate u gace DPS poltroni i kukavice! Fuj na DPS!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com