UHAPŠENE DVIJE OSOBE: PRETUKLI MLADIĆA - Volim Podgoricu

UHAPŠENE DVIJE OSOBE: PRETUKLI MLADIĆA

Policajci su uhapsili Budvane A.M. ( 31) i A.R. (31), zbog sumnje da su prije dvije noći istukli danskog turistu T.T.B. (26) ispred jednog lokala nadomak Staroga grada.

“Vijestima” je iz policije nezvanično rečeno da osumnjičeni tvrde da ih je Danac, koji je u društvu tri prijatelja, žestoko provocirao prije nego je dobio batine.
Danci su to negirali.

“Budvani kažu da su se oko dva sata vraćali iz Staroga grada, kada su se iza njih pojavili Danci koji su, i po sopstvenom priznanju, bili u pripitom stanju. Tvrde da je jedan od Danaca koračao iza njih i podmetanjem noge pokušavao da ih saplete”, kazao je sagovornik “Vijesti” blizak istrazi.

Kaže da su Budvani navodno neliko puta upozoravali turistu da prestane da ih maltretira, ali da su pijani Danci nastavili sa provokacijama.

“U trenutku dok je jedan od Danaca pokušavao ponovo da postavi nogu, Budvanin ga je udario šakom u lice. Kažu da su tada sva četvorica turista skočili na njega, kada se i drugi osumnjičeni priključio opštoj tuči, u kojoj su Danci izvukli deblji kraj”, rekao je izvor “Vijesti”.

Budvanska policija privela je sve aktere incidenta.

U konsultaciji sa osnovnim državnim tužiocem, Budvani su osumnjičeni za nasilničko ponašanje, zbog nanesenih povreda danskom turisti.

Ovi su pred policijskim inpsektorima rekli da su konzumirali alkohol, ne i narkotike, ali i naglasili da su ih Budvani prvi napali.

Danski turisti su juče odletjeli avionom sa podgoričkog aerodroma i napustili Crnu Goru.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com